Vogelaarsdiner

ZATERDAG 11 MEI 2024

18:30 – 23:00 uur – Vogelaarsdiner

Locatie: Het Waterplein, in de Kikkertstraat, De Cocksdorp

Speciaal voor iedereen op het Wadden Vogelfestival! Doe mee aan ons Vogelaarsdiner / netwerkavond. De gehele avond lekker en gevarieerd eten, gezellig wat drinken en elkaar ontmoeten. Aanmelden voor het Vogelaarsdiner via deze link.

Vanaf 18:30 kunt u op het Waterplein in de Cocksdorp terecht voor een gezellige vogelaarsavond. Casa di Gio’s en Texels Goud verzorgen voor u tot 21:30 een heerlijke Italiaanse en Japanse avond.

Het menu bestaat uit:

  • Diverse soorten pizza’s, vers bereid door de Italiaanse koks van Casa di Gio’s. Ook vegetarische pizza’s worden verzorgd.
  • Diverse lekkere italiaanse pasta’s, vers bereid door de Italiaanse kok van Casa di Gio’s. Ook vegetarische pasta’s worden verzorgd.
  • Een divers sushi assortiment, volledig verzorgd door de sushimeester van de Bistro Texels Goud.

Naast dit smaakvolle menu zijn ook de lekkerste Texelse bieren aanwezig. Drank is voor eigen rekening.

Het is de perfecte manier om met je vogelvrienden de avond door te brengen of juist om op deze plek andere vogelaars en vogelliefhebbers beter te leren kennen.
Naast een gezellige, lekkere avond is er na 21.30 uur ook een warmtebeeldkijker demonstratie om te tonen wat een warmtebeeldkijker precies doet en waarom het nuttig kan zijn bij verschillende manieren van vogels kijken. Casa di Gio’s verzorgt muziek. De hele avond komen er ook Texel Big Day Teams binnen die de hele dag gevogeld hebben voor het goede vogeldoel.

De avond is na 21.30 uur gratis, dus dan is iedereen welkom voor een gezellig drankje of praatje of deelname aan een van de workshops.

Aanwezig zijn op de Vogelaarsavond kan alleen na inschrijving en kan alleen via deze site. Inschrijven is mogelijk tot zaterdag 11 mei 18:30.
*tijdens de hele avond is drank voor eigen rekening*.

Na 21.30 uur mag iedereen aanlopen (dan is het eten voorbij) en kan iedereen aanwezig zijn om gezellig bij te praten en de Texel Big Day teams verwelkomen. Na 21.30 uur is de avond gratis.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief