Team de Gelegenheidsvogelaars

Zoals de naam doet vermoeden zijn moeder en dochter (Inge en Gaudia) geen super fanatieke vogelaars. Ze doen mee omdat de gelegenheid zich voordeed. (Lees: ze kwamen toevallig de website tegen waarna Inge hen direct opgaf). Een goede stok achter de deur voor Gaudia, net begonnen aan haar tweede jaar als vogelaar. Via de Vogelspotcast/Dwaalgastendiscord is het team aangevuld met Christien, die toevallig wél nogal fanatiek vogelaar is. Alledrie wilden ze het liefst met een vrouwenteam meedoen. Niets tegen vogelmannen, maar die had Christien de afgelopen jaren al genoeg op Texel gezien!

Als drie vrouwen sterk hopen we veel soorten te vinden, een gezellige 24 uur met elkaar te hebben en een mooi bedrag op te halen voor het goede doel.

Samenstelling team:

Team captain: Inge Sahuleka
Deelnemer: Gaudia Landman
Deelnemer: Christien Westra – ter Haar

Doel: €500
€435,00 opgehaald
87.00% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief