Team Gullorious

Team Gullorious bestaat uit vier vrouwen die elkaar hebben ontmoet tijdens een vogelweekend speciaal voor vrouwen. Het klikte goed, waardoor daarna veel vogeldates werden georganiseerd. De ideeën werden steeds groter en groter, en toen kwam de Texel Big Day ter sprake!

Niets zo mooi om samen onze passie in te zetten voor de kustbroeders die het zo hard nodig hebben. De beslissing werd al snel gemaakt: Team Gullorious moest en zou meedoen aan deze wedstrijd. Het team bestaat uit (v.l.n.r.) Willemijn, Alisse, Marlon en Anouk. Met al enige ervaring van Marlon, de passie en de frisse blik van het team en ondersteuning kijken we met frisse moed uit naar het weekend van 11 mei. Team Gullorious gaat graag de strijd aan op de Big Day om zo veel mogelijk geld op te halen én vogels te zien!

Samenstelling team:

Team captain: Marlon de Haan
Deelnemer: Alisse van Wandelen
Deelnemer: Anouk Stolte
Deelnemer: Willemijn van der Kolk

Doel: €1000
€735,00 opgehaald
73.50% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief