• Home
 • Inschrijven 2020

Inschrijven 2020

INSCHRIJVEN VOOR DE TEXEL BIG DAY HOME EDITION IS NIET MEER MOGELIJK!

DONEREN VOOR DE ZOMERTORTEL KAN NOG WEL. KLIK DAN HIER.

 

Inschrijven voor de Texel Big Day Home Edition 9 mei 2020

Vul hier zoveel mogelijk van de velden in.
Vanwege de huidige RIVM regelgeving hebben we ervoor gekozen maximaal twee mensen te laten inschrijven. Natuurlijk mag je met het gehele gezin meedoen. Het inschrijfgeld is € 25 per persoon/per team (of gezin). Dit inschrijfgeld is de donatie voor de bescherming van de Zomertortel. Na inschrijving vermelden we je naam op deze website (Deelnemers ‘Home Edition’) en kan het inschrijfgeld gedoneerd worden door gebruik te maken van je eigen donatiebutton. Zodra het inschrijfgeld/donatie betaald is ben je officieel deelnemer van de Texel Big Day Home Edition en krijg je een mooie sticker toegestuurd (voor de eerste 500 inschrijvingen). Vrienden en familie kunnen sponsoren via dezelfde donatieknop achter je naam.

Als je in het vakje “opmerkingen of vragen” beknopt iets over je achtergrond en/of motivatie schrijft, kunnen we dit toevoegen op de website.

Onder alle deelnemers wordt een gratis weekend Texel en een mooi tuinvogel pakket verloot.
  Vogelinformatiecentrum

  Vogelinformatiecentrum

  Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

  Nationaal Park Duinen van Texel

  Nationaal Park Duinen van Texel

  Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

  Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief