• Home
  • Nieuws
  • Inschrijving voor teams Texel Big Day 2019 is open

Inschrijving voor teams Texel Big Day 2019 is open

INSCHRIJVEN KAN HIER !!!

Jawel na het succes van 2018 is er ook in 2019 weer een Texel Big Day. Dit jaar hebben we ruimte voor maar liefst 20 teams van maximaal 4 personen. Dankzij onze Sponsor (van der Linde fietsverhuur), kunnen we ook dit jaar weer aan alle deelnemers een e-bike aanbieden. Doe mee en fiets mee om op 11 mei 2019 zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel (Duinvogels als Wulp en Tapuit).

Marie kijkt Texel Big Day 2018 12mei2018 Harvey van Diek HVD1966 voor site

Big Day in een notedop: maximaal 24 uur vogels kijken op de fiets met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Duinvogels die het zo hard nodig hebben. Wie wil dit nu niet. Natuurlijk is 24 uur geen verplichting, minder mag altijd. U hoeft ook niet ver te fietsen, zitten om zoveel mogelijk vogels over te zien vliegen mag ook. Er zijn twee prijzen te winnen. Het team wie het meeste geld ophaald voor het goede doel krijgt de eerste prijs. Een andere eerste prijs is er voor het team wat de meeste vogelsoorten weet te zien of te horen. Er is een jury die boordeeld of de soorten echt gezien of gehoord zijn (discussie daarover is niet mogelijk).

Dwaalgasten 2.0 Texel Big Day 2018 12mei2018 Harvey van Diek HVD1864 voor site

Inschrijven is heel makkelijk. Ga naar ons inschrijf formulier en geef de benodige informatie en je kan meedoen. De teams mogen uit 3 of 4 personen bestaan en van ieder team wordt verwacht dat ze minimaal 250 euro sponsorgeld inbrengen. Meer mag natuurlijk. Vorig jaar kwam het winnende team tot maar liefst 3.257 euro. In totaal werd er meer dan 15.000 euro opgehaald. Een mooi bedrag om in 2019 te verbreken.

HIER vindt u meer informatie over de Texel Big Day en HIER kunt u inschrijven. Doe mee, het wordt de dag van het jaar!!!!

Vogelaars bij Renvogelveld Texel Big Day 2018 12mei2018 Harvey van Diek HVD2000 voor pres
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief