Meer Waarneming.nl

Zoals de naam van dit team al verraadt, vertegenwoordigen wij het prachtige invoerportaal Waarneming.nl. Het team Meer Waarneming.nl bestaat uit Peter, Frank en Robert van der Meer. Alle drie zijn we vogeladmins van deze site en dus is het slechts een kwestie van tijd totdat de site een familiebedrijf wordt… 😉

Doelbedrag €1.000 €345,00

Het team bestaat in deze samenstelling al een kleine 15 jaar en is dus een goed op elkaar ingespeeld team. Alle drie zijn behoorlijk goed bekend op Texel en weten de soorten en de gebieden dus wel te vinden. Om de andere teams ook nog een kans op de overwinning te geven, zal team Meer Waarneming.nl zich beperken tot de noordelijke helft van het eiland. Ons doel: minimaal 100 soorten in 24 uur!
 

Peter van der Meer
Werkzaam in de medische informatica (ZZP’er) en levensgenieter
Peter van der Meer Meer Waarneming.nl
Ik ben ruim een halve eeuw geleden geboren in Woerden en als het enigszins kan, buiten te vinden om naar vogels te kijken en/of te fotograferen. Mijn favoriete Waddeneiland: Texel! Bestaan er meer dan… 😉

Frank van der Meer
werkzaam in Utrecht voor bol.com
Robert l en Frank r van der Meer Meer Waarneming.nl
Is de aanstichter van het hele spul, 27 jaar.  Sprinkhaan- en vlinderfanaat en bij de vogels gebrand op het ontdekken van zeldzaamheden. Hoe mooi zou het dan zijn als we op 12 mei zelf mijn 400e soort zouden vinden?

Robert van der Meer
student Bos- en Natuurbeheer in Wageningen

Met 23 jaar de jongste van het stel. Geboren in Woerden en een groot liefhebber van Texel. Maar ook andere delen van het land zijn niet veilig voor het trio Van der Meer, vooral als er rete-zeldzame dwaalgasten in het spel betrokken zijn. Robert maakt af en toe een ritje naar een ander Waddeneiland, waardoor de vele tekortkomingen t.o.v. Texel maar weer eens duidelijk worden.

waarneming

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief