Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de plek om even langs te gaan tijdens het Wadden Vogelfestival. Het is hét ontmoetingspunt voor de vogelaar en hier worden alle bijzondere waarnemingen uitgewisseld. Hier is tevens het vertrekpunt voor alle vogelexcursies dit weekend. Ook de busexcursies vertrekken vanuit dit centrum. Tijdens het gehele weekend kun je in het Vogelinformatiecentrum genieten van een grootse verrekijkershow. Alle merken verrekijkers en telescopen zijn aanwezig en je kunt ze zelf testen. En de koffie staat klaar

WVF17 016

In het Vogelinformatiecentrum kun je overigens het gehele jaar terecht voor vogelexcursies, vogelvoer, nestkasten, natuurboeken, verrekijkers, outdoorkleding voor vogelaars, enz. In het centrum is een doorlopende tentoonstelling van een grote collectie opgezette vogels. Erg leuk ook voor kinderen. Wij zijn het hele jaar geopend van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur. Ook kun je bij ons terecht voor alle informatie waar je het beste vogels kunt kijken op Texel. Speciaal tijdens het gehele Wadden Vogelfestival zijn wij zowel de zaterdag als de zondag van 9-18 uur open.

In de Kikkertstraat en op het Waterplein is op 7 mei ook de Birdfair, een markt voor vogelaars en door vogelaars. Op het Waterplein staan ook een aantal optiekstands en er is een grote kunststand. Meer informatie vind je hier.

winkel nieuw 2015 005

winkel nieuw 2015 012

WVF17 086
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief