• Home
 • Inschrijven Texel Big Day 2025

Inschrijven Texel Big Day 2025

INSCHRIJVEN VOOR DE TEXEL BIG DAY

Je kunt je alvast inschrijven voor de Texel Big Day van 10 mei 2025! Hiermee maak je je aanmelding definitief en kunnen supporters alvast aan je team doneren. Op een later moment in 2024 wordt het goede vogeldoel van 2025 bekend gemaakt.

Vul in het het formulier zoveel mogelijk van de velden in.

Na inschrijving vermelden we z.s.m. je naam op deze website en kan het inschrijfgeld gedoneerd worden door gebruik te maken van je *eigen* donatiebutton. Zodra het inschrijfgeld/donatie betaald is ben je officieel deelnemer van de Texel Big Day. Vrienden en familie kunnen sponsoren via dezelfde donatieknop achter je (team)naam.

Als je in het vakje “opmerkingen of vragen” beknopt iets over je achtergrond en/of motivatie schrijft, kunnen we dit toevoegen op de website. Graag bij alle deelnemers het e-mailadres en het telefoonnummer invullen. Zo kunnen we met alle deelnemers contact houden en kunnen we jullie toevoegen aan de Whatsapp-groep.
  Vogelinformatiecentrum

  Vogelinformatiecentrum

  Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

  Nationaal Park Duinen van Texel

  Nationaal Park Duinen van Texel

  Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

  Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief