• Home
  • Nieuws
  • 9 & 10 mei 2020 vijfde editie Wadden Vogelfestival

9 & 10 mei 2020 vijfde editie Wadden Vogelfestival

Natuurlijk organiseren we in 2020 weer een Wadden Vogelfestival met een Texel Big Day. 9 & 10 mei is het weekend om te reserveren. Boek nu al uw verblijf op Texel en wees zeker van een plek tijdens dit prachtige Wadden Vogelfestival. 

Wilt u deelnamen aan het Wadden Vogelfestival in 2020 als standhouder, kunstenaar (die iets met vogels/natuur doet), schrijver, artiest, neem dan contact op met het Vogelinformatiecentrum. Zij kunnen u er alles over vertellen.

Natuurlijk is er op 9 mei weer een Texel Big Day. We hopen er op dat er nog meer vogelaars zich in willen zetten voor een goed vogeldoel. Doe mee en geef je nu al op via het deelname formulier.

Natuurlijk kunnen we dit Wadden Vogelfestival niet organiseren zonder vrijwilligers. Wil je een excursie leiden, een vogelkijkpunt bemensen of gewoon helpen in de organisatie, dan ben je altijd welkom. Meldt je eigen bij het Vogelinformatiecentrum.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief