• Home
  • Nieuws
  • Arjan Dwarshuis signeert zijn boek in het Vogelinformatiecentrum

Arjan Dwarshuis signeert zijn boek in het Vogelinformatiecentrum

Op zondag 12 mei signeert Arjan Dwarshuis  van 11.00 tot 13.00 uur  zijn boek  “Een bevlogen jaar” in het Vogelinformatiecentrum.

Een bevlogen jaar – Een man, zijn wereldreis en het record van 6833 vogels-  is een wervelend verhaal over het wereldrecord vogels kijken.

Toen Arjan Dwarshuis op zijn twintigste – in het holst van de nacht, op het dak van een vrachtwagen in het Andesgebergte – voor het eerst van het fenomeen Big Year hoorde, het legendarische record vogels kijken, nam hij zich voor ooit wereldrecordhouder te worden. Voor de meeste mensen blijft zo’n voornemen een droom, maar Dwarshuis zette door: tien jaar later begon hij zijn reis die hem een jaar lang door veertig landen en vijf continenten voerde. Zou hij een jaar lang gezond blijven? Zou zijn relatie standhouden? Zou hij deze mentale en fysieke uitputtingsslag tot een goed einde weten te brengen? En zou hij het vorige record weten te breken?

Een bevlogen jaar is het verhaal over de reis van zijn leven; een duizelingwekkend en krankzinnig avontuur waarin hij dag in, dag uit, een jaar lang, naar vogels zoekt. Van de apenarend op de Filipijnen tot de hoorngoean in de nevelwouden van Guatemala: Arjan Dwarshuis heeft ze gezien. Zijn verslag is niet alleen een meeslepend avontuur, het biedt ook een onthutsende blik op de teloorgang van de natuur.

Dit boek over de wereldreis en het record van 6833 vogelsoorten van Arjan, is een wervelend verhaal over het wereldrecord vogels kijken.
Het boek is beschikbaar vanaf de tweede week in mei beschikbaar en dan ook te koop via onze webwinkel.
Maar het is het natuurlijk veel leuker om uw boek op 12 mei in het Vogelinformatiecentrum te kopen en daar te laten signeren door de schrijver. Arjan Dwarshuis is deze dag van 11.00 tot 13.00 uur aanwezig om zijn boek persoonlijk aan u te overhandigen.

Zou u wel eens met deze gedreven vogelaar op pad willen? Dat kan! Op 12 mei geeft Arjan van 8.00 tot 10.00 uur een excursie vanaf het Vogelinformatiecentrum in De Cocksdorp. U kunt hier direct uw excursie boeken.

 

 

 

 

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief