• Home
  • Nieuws
  • Auteur crossbill Wadden Natuurgids geeft een excursie op 11 mei

Auteur crossbill Wadden Natuurgids geeft een excursie op 11 mei

Dirk Hilbers, de auteur van de Crosbill Wadden Natuurgids komt op zaterdag naar het Wadden Vogelfestival. Hij zal deze dit jaar uitgekomen Crossbill Guide verkopen (en signeren) in een kraam voor het Vogelinformatiecentrum. Naast deze prachtige gids, waarin de 28 mooiste natuurroutes van de waddeneilanden beschreven staan en u  uitgebreide achtergrondinformatie over landschap, flora en fauna vindt, kunt u daar ook terecht voor één van zijn andere Crossbill Guides.

Naast de verkoop van deze mooie gidsen geeft Dirk Hilbers ook een bijzondere excursie tijdens het Wadden Vogelfestival. Hij neemt u zaterdagmiddag mee naar de Texelse duinen. Onder het mom van ‘lees het landschap’ legt hij uit hoe het natuurgebied in elkaar steekt en hoe u de bijzondere flora en fauna zelf kunt ontdekken.

Wilt u meer informatie over deze excursie of direct boeken? Klik dan hier.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief