Excursies door Team Tureluurs

Team Tureluurs doet dit jaar weer mee met de Texel Big Day. “Een dag vol soorten, genieten, lol & geld inzamelen voor de Zomertortel!”, aldus de enthousiaste teamleden. Maar dit team doet ook vóór de Big Day al veel moeite om geld in te zamelen voor de Zomertortel.

Team Tureluurs organiseert de komende tijd een aantal excursies. De opbrengst gaat geheel naar het goede doel!

Zaterdag 11 april: Vogelringdemonstratie Den Oever
Tijd: 8.00 – 12.00 uur
Er wordt een demonstratie met uitleg gegeven door de plaatselijke vaste ringer. Aansluitend is er een wandelexcursie in de omgeving. Deze excursie is geschikt voor kinderen en voor mensen die niet zo ver kunnen lopen.
Prijs: volwassenen €15,- pp, kinderen t/m 12 jaar €10,- pp

Zaterdag 25 april: Lauwersmeer
Tijd: 8.30 – 17.00 uur
Rond deze tijd is de vogeltrek in volle gang. We gaan een hele dag naar het Lauwersmeergebied om vogels te kijken. Een zeearend ontdekken is zeker mogelijk.
Prijs: volwassenen €20,- pp, kinderen t/m 12 jaar €12,50 pp

Zaterdag 2 mei: Oostvaardersplassen
Tijd: 8.30 – 17.00 uur
Veel vogels zijn terug van hun overwinteringsgebied. we gaan naar de Oostvaardersplassen om vele vogels te zien en ontdekken. Wie weet zien we wel een zeearend!
Prijs: volwassenen €20,- pp, kinderen t/m 12 jaar €12,50 pp

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor één van deze excursies? Stuurt u dan een berichtje naar: bigdayexcursies@outlook.com

 

 

 

 

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief