• Home
  • Nieuws
  • Houtsnede van de Texelse Goudlijster ook in 2024 voor de Texel Big Day

Houtsnede van de Texelse Goudlijster ook in 2024 voor de Texel Big Day

Kunstenaar Erik van Ommen stelt voor een Texel Big Day team, net als in 2022 en 2023, een prachtige houtsnede van een Goudlijster beschikbaar. Deze Goudlijster werd in september 2021 in de Tuintjes op Texel gezien. De houtsnede hiervan wordt beschikbaar gesteld als prijs voor de persoon of het team dat de meest zeldzame vogelsoort van de Texel Big Day vindt! Een mooi gebaar van een van de meest bekende vogelkunstenaars van Nederland.

Een mooiere prijs is er niet! Meer lezen over het werk van Erik van Ommen? Dat kan via deze link. Erik schrijft ook vele vogelboeken waarin zijn mooie illustraties te zien zijn. Zijn meest recente uitgave is “De wereld is mijn atelier” en is ook te verkrijgen tijdens het Wadden Vogelfestival in de winkel van het Vogelinformatiecentrum.

De prijs is alleen beschikbaar voor de mensen die meedoen aan de Texel Big Day. Inschrijven is nog steeds mogelijk. Klik hier als je wilt inschrijven.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief