• Home
  • Nieuws
  • Team Tureluurs al in actie voor het goede doel!

Team Tureluurs al in actie voor het goede doel!

Team Tureluurs organiseert, om (sponsor)geld in te zamelen voor het goede doel, binnenkort twee keer een vogelexcursie in de buurt van  Den Oever,  met als extraatje een demonstratie van een vogelringer.

De eerste excursie vindt plaats op zondag 31 maart en de tweede op zaterdag 4 mei. Mocht het weer te slecht zijn voor de geplande activiteit wordt de excursie verzet naar zondag 14 april of zondag 5 mei. De excursies starten om 8.30 uur en eindigen rond 12.00 uur.  Er is voor beide excursies een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij!

De prijs voor de excursies is €15,- pp, jongeren t/m 20 jaar betalen slechts €7,50.  Maar méér doneren mag natuurlijk altijd, zoals u zult begrijpen.
De gehele opbrengst van deze actie gaat naar het goede doel 2019.

Mocht u wel meewillen met de excursie, maar is het vervoer een probleem, neem dan even contact op met team Tureluurs.

Voor meer informatie en inschrijving  voor de excursies:  bigdayexcursies@outlook.com
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief