Koop kunst voor het goede doel

Christophe Reijman, teamcaptain van team Flierefluiters, biedt deze maand nog  de  “limited edition” prints van zijn prachtige vogeltekeningen te koop aan voor het goede doel.

Christophe Reijman heeft de rest van de maand mei de sponsoractie nog lopen waarbij u een prent kunt kopen voor 100 euro, waarvan 50 euro naar het goede doel gaat. Maar: van de prent van de zomertortel gaat ALLE opbrengst naar het goede doel!
Dus als u nog een Bosuil, Grutto, Ekster, Lepelaar, Torenvalk, Kievit, Bergeend, Steenuil, Kluut of Zomertortel in huis wil halen: U bent van harte uitgenodigd.

De vogelprenten zijn gedrukt op 300 grams natuurwit biotop papier, 32 x 45 cm groot, en te zien in de webshop op vogelskijkenisleuk. 

Let er wel op: deze prenten zijn gelimiteerd gedrukt, dus op is op! Laat via de site een reactie achter en Christophe neemt zo gauw mogelijk contact met u op.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief