Koop kunst voor het goede doel!

Christophe Reijman, teamcaptain van team Flierefluiters, biedt “limited edition” prints van zijn prachtige vogeltekeningen te koop aan voor het goede doel. 

Beste dames en heren,

Hier spreekt teamcaptain Christophe Reijman namens Team Flierefluiters. Wij doen dit jaar mee met de Texel Big Day en ik heb een interessante mededeling voor u allen:

Dit jaar willen wij in het kader van sponsoring heel graag afdrukken van mijn vogeltekeningen verkopen, waarvan de helft van de opbrengst naar de Zomertortel gaat. Het gaat per tekening om tien exemplaren van op deze wijze vervaardigde afdrukken en ze worden daarna niet meer op deze wijze aangeboden: het zijn echte limited edition prints dus!

Voorlopig hebben we de volgende werken in de aanbieding: “Wijze Blik” – Bosuil en “Nationale Held” – Grutto. Meer tekeningen zijn momenteel onderweg, dus er valt binnenkort helemáál iets te kiezen!
De werken zijn 32×45 cm, gedrukt op natuurwit 300-grams papier en worden verkocht voor E 100,-.
Alle prints zijn genummerd en gesigneerd.

Wilt u één of meerdere tekeningen bestellen, dan kunt u via www.instagram.com/cjreijman contact opnemen.

Wij horen uiteraard heel graag van u!

Hartelijke groet,
Christophe Reijman

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief