Standhouders en kunstenaars zijn welkom

Op 7 mei 2022 organiseren het Nationaal Park Duinen van Texel en het Vogelinformatiecentrum, samen met andere partners, voor de zevende keer het Wadden Vogelfestival. Ook dit jaar is een gezellige markt voor vogelaars (birdfair) weer onderdeel van het Vogelfestival. De markt voor vogelaars zal worden gehouden op zaterdag 7 mei. Net als de voorgaande editie organiseren we ook in 2022 weer een kunstmarkt. Iedere kunstenaar die iets met vogels of natuur doet is van harte welkom om zijn of haar werk te promoten en verkopen.  Heeft u interesse om met uw kunstwerken aanwezig te zijn op het Wadden Vogelfestival neem dan contact op met het Vogelinformatiecentrum

Net als afgelopen editie bieden wij ruimte in marktkramen, kleine tenten en voor de kunstenaars een grote professionele tent. Alle soorten kunstvormen zijn welkom zolang het maar met vogels of natuur te maken heeft. Wij stellen het zeer op prijs als de aanwezigen actief bezig zijn zodat het publiek ook ziet hoe de kunst gemaakt wordt. Afgelopen jaar werden er door de kunstenaars ook workshops gegeven. Ook dit stellen we zeer op prijs. Maar alleen tentoonstellen en verkopen is dus ook mogelijk.

Heb je een bedrijf dat iets doet met vogels kijken, of produceer je spullen rondom onze hobby, dan ben je van harte welkom om jezelf en je bedrijf te presenteren in een marktkraam of op een andere manier. Wil je je lokale vogelwerkgroep promoten of spullen verkopen voor een goed vogeldoel, ook dan ben je van harte welkom.

Heeft u interesse om aanwezig te zijn en met elkaar het Wadden Vogelfestival tot een succes te maken, laat het ons dan weten. Neem voor meer informatie contact met ons op of meldt je aan via het Vogelinformatiecentrum
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief