Cecile de Boer op de Kunstmarkt

Cecile de Boer is een Texels kunstenares en is aanwezig op de kunstmarkt van zaterdag 7 mei. Dit zegt Cecile over haarzelf:

“Als geboren Texelse laat ik mij graag inspireren door de dagelijkse dingen die op mijn pad  komen (het Tesselse landschap). Diverse vormen, kleuren en vooral de natuur zijn een onuitputtelijke inspiratiebron.

Met mijn passie voor het schilderen en tekenen heb ik intussen mijn eigen stijl ontwikkeld, maar ben daarnaast ook voortdurend opzoek naar andere en nieuwe vormen. Ook heb ik veel plezier beleefd aan het illustreren van een aantal kinderboekjes. Het geeft mij voldoening als mensen genieten van mijn schilderijen, tekeningen en prenten.

Voor deze markt heb ik een aantal vogelschilderijen gemaakt. Deze zijn te koop en zijn de gehele kunstmarkt te bewonderen op het kunstenaarsplein.”

Naast Cecile zullen nog meer andere kunstenaars aanwezig zijn op de kunstmarkt! Houdt daarvoor deze pagina in de gaten!
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief