• Home
  • Nieuws
  • Marian Vergouwen geeft workshops op de kunstmarkt

Marian Vergouwen geeft workshops op de kunstmarkt

Marian Vergrouwen is als één van de kunstenaars aanwezig op de markt en zal de gehele dag een doorlopende workshops lionosnedes geven.

Dit zegt Marian over haarzelf en de workshop: “Mijn werk bestaat uit gedetailleerde etsen en linosneden van vogels,met als specialisme uilen. Tijdens het Waddenvogelfestival zal de nadruk liggen op de linosnede. Mensen kunnen doorlopend bij mij aanschuiven voor een workshop linosnede. Ze krijgen een klein formaat kurk linoleum van ongeveer 10×15 cm.

Na het gutsen wordt de linosnede op de Japanse wijze met de hand afgedrukt door middel van een baren op Japans rijst papier. De inkt die daarvoor gebruikt wordt is geheel op waterbasis. De kosten hiervoor zijn €10,- per persoon. Er is plaats voor zes personen.

Zelf zal ik ook aan een linosnede werken en desgewenst uitleg geven over het ambachtelijke vak etsen. Het is ook mogelijk om een ets of linosnede bij mij te kopen.

                                                   
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief