Noordkop Groen sponsort #LocalBigYear

Noordkop Groen, ecologisch onderzoeks- en adviesbureau uit Den Helder steunt het Team #LocalBigYear van Vincent Stork en Arnold Meijer! Het bureau zal Vincent en Arnold sponsoren met €2,50 per soort die ze tijdens de Texel Big Day zien. Het bureau heeft het team alvast een startbedrag van €250 gedoneerd om het team een goede start te wensen. Die eerste 100 soorten gaan ze natuurlijk sowieso zien!

Dit alles natuurlijk voor het goede doel van 2022, de kustbroeders. Noordkop Groen sponsort dit team omdat het al ruim 25 jaar onderzoek doet naar Scholeksters, één van de bedreigde kustbroeders in Nederland. Noordkop Groen weet, met deze jarenlange ervaring, dus als geen ander dat de kustbroeders onze hulp nodig hebben.

Wij, als organisatie, juichen dit initiatief van Noordkop Groen toe en hopen dat dit jaar meer organisaties volgen, om zo op een ludieke manier de kustbroeders te helpen!

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief