• Home
  • Nieuws
  • Ruurd-Jelle van der Leij signeert De Nederlandse Meeuwengids

Ruurd-Jelle van der Leij signeert De Nederlandse Meeuwengids

Op zaterdag 11 mei is Ruurd-Jelle  van der Leij van 10.30 uur tot 12.00 uur aanwezig op de vogelaarsmarkt in De Cocksdorp. U kunt hem vinden in de tent op het Waterplein. Hij verkoopt en signeert daar het onlangs verschenen boek De Nederlandse Meeuwengids.

Altijd al moeite gehad met het  determineren van meeuwen? Begrijpelijk, het is een lastige familie met vele verschillende kleden. Met het verschijnen van De Nederlandse Meeuwengids zal het inzichtelijker worden welke meeuwen u in Nederland kunt verwachten en in welk kleed.
De 12 meest voorkomende meeuwen in Nederland worden beschreven in deze gids. Per kleed is er een korte en heldere beschrijving van de kenmerken ondersteund door prachtige foto’s.

Deze gids is bedoeld als eerste kennismaking met het determineren van meeuwen. De vele foto’s en anatomische beschrijvingen op de voor,- en achterflap maken deze gids zeer gebruiksvriendelijk. Het determineren van meeuwen wordt hierdoor eenvoudiger.

Natuurlijk kunt u deze ochtend ook met al uw vragen over meeuwen terecht bij Ruurd-Jelle.

U kunt het boek (liefst met pin) ter plekke afrekenen. De prijs van deze mooie gids is €25,99.

 




Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief