• Home
  • Nieuws
  • Siegfried Woldhek signeert bij Wadden Vogel festival

Siegfried Woldhek signeert bij Wadden Vogel festival

Vogelkunstenaar, portrettist en natuurbeschermer Siegfried Woldhek is aanwezig op het Wadden Vogelfestival op 11 mei  op het Waterplein in De Cocksdorp. Woldhek zal tijdens de kunstenaar markt op het Waterplein kunst verkopen. Ook signeert en leest hij voor uit zijn nieuwste boek “Het dwarse Vogelboek”.In Het dwarse vogelboek zijn de mooiste vogelfoto’s verzameld die Woldhek in Nederland en daarbuiten maakte. Ze zijn voorzien van zijn ironische én leerzame commentaar.

Na zijn biologiestudie werkte Siegfried Woldhek voor Vogelbescherming, eerst als bioloog en later als directeur (1985-1990). Van 1990-1998 was hij directeur van het WWF Nederland en tot 2002 directeur van het Action Network van het internationale WWF. In de periode 2002 – 2011 startte en leidde hij de internet organisatie NABUUR.com.

Hij is bekend van de vele psychologische portretten die hij sinds 1976 tekent voor onder meer Vrij Nederland, NRC en de New York Review of Books . Zijn werk werd dikwijls geëxposeerd en is in verschillende bundels gepubliceerd.




Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief