• Home
  • Nieuws
  • Tijdelijke Swarovski reparatie-afdeling op Texel!

Tijdelijke Swarovski reparatie-afdeling op Texel!

Het Wadden Vogelfestival heeft een Europese primeur op de Birdfair van 6 en 7 mei! Swarovski Optik komt met hen recent gecreëerde mobiele reparatiewagen naar Texel tijdens de speciale Service Tour van Swarovski Optik.

Beide dagen komen mensen van de reparatieafdeling uit Absam, Oostenrijk (waar de wereldwijde productie en reparatie van Swarovski verrekijker en telescopen plaatsvindt) naar het eiland om iedereen te helpen met reparaties aan hun Swarovski verrekijker, telescoop of accessoires. Kleinere reparaties kunnen ze direct in de mobiele wagen afhandelen. Bij grotere reparaties kunnen ze de Swarovski direct meenemen naar Oostenrijk, waar ze de reparatie zullen uitvoeren. Kostenindicaties van reparaties die buiten de garantievoorwaarden/termijn vallen worden ook in dit weekend direct voor u geïndexeerd.

De speciale Service Tour gaat door heel Europa en is de week ervoor nog in Oostenrijk bij een Bird Experience. Het is de eerste keer Swarovski Optik de speciale wagen naar Nederland stuurt. Bekijk hier wat Swarovski zelf zegt over de stop op het mooie Texel.

Het Vogelinformatiecentrum is al vele jaren dealer van Swarovski optiek, maar is veel meer dan dat. Als grootste Swarovski servicecentrum komen mensen uit het hele land naar het Vogelinformatiecentrum voor reparaties, reserve-onderdelen of andere vragen over hun Swarovski verrekijker, telescoop of accessoire. We zijn dan ook heel blij dat mensen ons dit vertrouwen geven, en proberen altijd tot de beste oplossing te komen. Het Vogelinformatiecentrum is dan ook heel blij om deze unieke samenwerking met Swarovski Optik aan te gaan en mensen nog net die extra speciale service te kunnen bieden op het grootste vogelevenement van Nederland; het Wadden Vogelfestival!

Kom je ook langs? Een afspraak maken is niet nodig, je kunt op zaterdag 6 mei en zondag 7 mei van 10:00 tot 16:00 terecht bij deze tijdelijke extra Swarovski vestiging op Texel!

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief