• Home
  • Nieuws
  • De Swarovski Service kar bezoeken of de AX Visio proberen?

De Swarovski Service kar bezoeken of de AX Visio proberen?

Dit jaar zal Swarovski Optik weer met een speciale kar aanwezig zijn waar je kleine reparaties kan bewerkstelligen en je kijker of telescoop kan laten schoonmaken door echte experts! Ook zal Swarovski weer al hun optiek en gadgets meenemen zodat iedereen deze weer uitgebreid kan testen en bekijken. Experts kunnen je ook alles vertellen over het nieuwste model verrekijker, de AX-Visio. Deze zal aanwezig zijn op het waterplein bij de Swarovski kar en in het Vogelinformatiecentrum. Op zondag 12 mei verplaatst de Swarovski kar zich naar Natuurcentrum de Marel in Waal en Burg, maar zal de grote optiekshow met alle merken (waaronder ook Swarovski ) verdergaan in het Vogelinformatiecentrum!

Met de eerste slimme verrekijker ter wereld, de AX Visio 10×32 breng je eenvoudig al je vogelwaarnemingen op naam. In combinatie met de Merlin ID app, zal je snel vele vogels met deze verrekijker op naam kunnen brengen. Zoogdieren en insecten kunnen eenvoudig op naam worden gebracht en je kan alles wat je erdoor ziet met een eenvoudige druk op de knop op foto of video vastleggen. Een andere handige functie is de zogenaamde pijlaanwijzer. Als je een vogel ziet, dan leg je de plek vast door een druk op de knop. Vervolgens geef je de kijker aan je reisgenoot en die krijgt in beeld aanwijzingen van de verrekijker zodat hij of zij de vogels (of iets anders) snel terug kan vinden. De beeldkwaliteit van deze kijker is gebaseerd op de befaamde Swarovski EL 10×32. Dus altijd een briljant, superscherp en kleurecht beeld.

Het Vogelinformatiecentrum is het hele jaar geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 18:00, Maar het Vogelinformatiecentrum maakt van de maand mei een bijzondere maand, namelijk meimaand vogelmaand en verrekijkermaand! Hierbij zullen we de gehele maand mei ook op zondag open zijn om samen met jullie alle modellen te testen onder een lekkere bak koffie of thee! Het Wadden Vogelfestival zal iedereen, jong of oud, verwelkomen op het waterplein op 11 mei vanaf 10:00 of het Vogelinformatiecentrum vanaf 9:00 op 10,11 en 12 mei met een zeer grote optiekshow met merken zoals Swarovski, Zeiss, Leica, Kowa, Bynolyt, GPO en Meopta! Op zondag is de Swarovski Service kar aanwezig bij Natuurcentrum de Marel in Waalenburg.

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief