• Home
  • Nieuws
  • Texel Big Day 2020: al drie teams online!

Texel Big Day 2020: al drie teams online!

Eind januari 2020 en er staan al drie teams, die mee gaan doen aan de Texel Big Day 2020, online: Tureluurs, de Flierefluiters en Team Ecoresult B.V.
De eerste donaties voor het goede doel van dit jaar, de Zomertortel, zijn binnen!

Naast deze drie teams hebben zich al enkele andere teams aangemeld. Zo gaat bijvoorbeeld Vincent Stork, die vorig jaar alleen De Texel Big Walk deed, dit jaar met een heel team op stap. Ze gaan lopend zoveel mogelijk soorten en (niet onbelangrijk) weer veel geld proberen binnen te halen. Binnenkort kunt u meer lezen over dit sportieve team, bestaande uit Vincent Stork, Arjan Dwarshuis, Rob van Bemmelen en Marten Miske.

Heeft u, na het lezen van de enthousiaste berichten van deze teams, ook zin om mee te doen met de Texel Big Day? Geef u dan hier op!




Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief