• Home
  • Nieuws
  • Texel Big Day goed voor meer dan 50.000 euro!!

Texel Big Day goed voor meer dan 50.000 euro!!

Dit jaar organiseren we voor het vijfde jaar een Texel Big Day als onderdeel van het Wadden Vogelfestival. Alweer onze tweede jaar met de nodige “Corona-beperkingen”. Stilzwijgend hadden we dit jaar om het totaal van 50.000 euro voor de goede doelen te doorbreken. In 2017 haalden we 7.517 euro op, in 2018 was dat 15.760 euro, in 2019 was dat 15.933 euro en afgelopen jaar was het 8.000 euro. Inmiddels hebben we in 2021 alweer ruim 3000 euro opgehaald en daarmee zijn we “onze mijlpaal” van 50.000 euro voor het goede doel dus voorbij. De komende jaren op naar de 100.000 euro.

Als u doneert, dan helpt u dit jaar de akkervogels zoals Ringmus, Blauwe Kiekendief en Patrijs. Doneer nu via de thermometer hiernaast of sponsor één van de teams die dit jaar gewoon weer meedoen aan de Texel Big Day.

Blauwe Kiekendief, Hen Harrier, Circus cyaneus (Agami Photo Agency)

Patrijs in de sneeuw, Grey Partridge in the snow (Agami Photo Agency)

Ringmus, Tree-sparrow (Agami Photo Agency)




Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief