• Home
  • Nieuws
  • Workshop vogels boetseren door Frits-Jan Maas

Workshop vogels boetseren door Frits-Jan Maas

De van oorsprong Texelse beeldend kunstenaar Frits-Jan Maas geeft speciaal voor het Wadden Vogelfestival op 11 mei een workshop vogels boetseren.
In de workshop leert Frits Jan hoe je van klei op een eenvoudige manier een vogelvorm kan maken en laat hij zien hoe verdere detaillering aangebracht kan worden.

De workshop start om half 12 en duurt maximaal 1 uur.
Er is plek voor maximaal 8 mensen. Kosten bedragen 7,50 en komt ten goede aan het goede doel de in het duin broedende vogels.
Mis deze unieke kans op een workshop niet en boek snel.

Meer over Frits-Jan Maas
Frits-Jan tekent sinds zijn vroege jeugd al dieren en later ook strips. Rond zijn zestiende jaar raakte hij besmet met het vogelkijken-virus en ging van deze dieren dan ook tekeningen en schilderijen maken. Na zijn opleiding in Amsterdam maakte hij illustraties voor allerlei vogeltijdschriften en -publicaties. Zijn keramische, natuurgetrouwe beeldjes van vogels vinden gretig aftrek onder vogelaars en verzamelaars. Tijdens het Wadden Vogel festival is er ook werk te koop van Frits Jan. Zie ook zijn website www.frits-janmaas.nl.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief