Workshop Vogels Sjabloneren

Tijdens het Wadden Vogelfestival geeft Paulien Valk zaterdag 9 mei op de kunstmarkt op het Waterplein 2 keer een workshop ‘Vogels Sjabloneren’.
Paulien zegt over de workshop : “Veel vogels zijn prachtig vormgegeven. In deze workshop gaan we kijken naar zwart wit vogels. Hun vormen en patronen tekenen we op papier en snijden deze uit. Met deze sjablonen kunnen we vervolgens eindeloos spelen. Zo kan je ze herhalen, spiegelen, overlappen, vervagen enz enz. Er wordt gewerkt met verf: zwart wit.”

Deze workshop is geschikt voor volwassenen en kinderen en duurt 1,5 uur. De eerste workshop start om 10.30 uur, de tweede begint om 14.00 uur. Lijkt het u leuk om mee te doen? Reserveer dan hier voor  de workshop in de ochtend en hier voor die van 14.00 uur.

Paulien verkoopt in haar stand ook door haar gemaakte kunstwerken.

Meer over de kunstenaar:
Paulien Valk geeft diverse kunst-workshops en cursussen op Texel. Ook heeft zij op het eiland aan diverse projecten gewerkt. Kijk op haar website voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief