Donaties Texel Big Day Home Edition

Door het coronavirus hebben we het Wadden Vogelfestival met daarbij de Texel Big Day moeten cancelen. Gezondheid gaat in deze periode voor alles. Gelukkig laten de omstandigheden in Nederland toe, dat we met het in acht nemen van de geldende regels, wel naar vogels mogen en kunnen kijken. Daarom grijpen we deze ruimte aan om een alternatieve vorm van een Texel Big Day te organiseren, de Home Edition.

Wilt u doneren in het algemeen, klik dan op deze link om veilig uw bijdrage over te maken, wilt u specifiek aan één van de deelnemers doneren kijk dan naar alle deelnemers hieronder. Gebruik daar de specifieke donatiebuttons. Heeft u zich al ingeschreven maar staat uw team er nog nog bij, wacht dan nog heel even met doneren tot uw team online staat. Dan wordt u donatie ook zichtbaar bij uw eigen team.
Doneren gebeurt voor de ontvanger anoniem, wilt u dat het de deelnemer of team weet dat u gedoneerd heeft, laat het ze dan persoonlijk weten. We danken iedereen voor zijn of haar donatie.

Totaal stand €26,00
Doneer Doneer
De Texel Big Day Home Edition is een mooi alternatief voor de oorspronkelijke Texel Big Day. Vogels kijken in een team van drie of vier deelnemers is nu niet verantwoord. Maar dichterbij huis kijken en daar vogelsoorten waarnemen kan wel. We hebben een speciale variant ontwikkeld van de Texel Big Day. Zo kunnen we toch aandacht vragen voor ons goede doel: de bescherming van de Zomertortel.

Iedereen die iets met vogels kijken heeft, roepen we op om op 9 mei naar vogels te kijken. Dat kan vanuit huis, tuin, balkon of wandelend/fietsend in de directe omgeving. Geef alle soorten die je ziet door via Waarneming.nl. Of je nu een half uur meetelt of 24 uur, dat maakt niet uit.

Iedereen die mee doet doneert € 25 aan het goede doel. De Stichting Texel Vogeleiland zorgt ervoor dat dit geld besteed wordt aan het beschermen van de Zomertortel. Meer doneren mag altijd. Via de button kunt u donaties overmaken. Dit gaat veilig en snel. Voor meer informatie over de Texel Big Day Home Edition verwijzen we u graag naar de speciale pagina. Mocht het u interesseren, u kunt daar ook lezen hoe de Texel Big Day er normaliter uitziet.

Turtle Dove perched on branch; Zomertortel zittend op tak

Samenstelling team:


Totaalstand
€26,00 opgehaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief