Katwijk Big Sit: Expeditie Castellum

Het tweekoppige team ‘Expeditie Castellum’, te weten Gijsbert van der Bent en Jo Ferket, gaat – met inachtneming van voldoende afstand tot elkaar (zie foto)- proberen om met name in Valkenburg zoveel mogelijk vogelsoorten te zien. Castellum? Ja, dat is de oude Romeinse naam voor deze voormalige Romeinse vestiging.
Valkenburg valt tegenwoordig onder gemeente Katwijk. De goede vogelplekken van grote buur Katwijk aan Zee zijn bekend, maar Valkenburg heeft natuurlijk zijn Valkenburgse Meer en last but not least het voormalige vliegveld Valkenburg. We hopen daar nog leuke vogels tegen te komen. De Boerenzwaluw (zie weer de foto) noteren we alvast als +1. Kan niet missen natuurlijk.

Samenstelling team:


Doel: €100,00
€65,00 opgehaald
65.00% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief