Katwijk Big Sit

Op 9 mei zullen meerdere Katwijkse fanatieke vogelaars op hun vaste plekken in Katwijk trektellen of hun local patch afstruinen, op zoek naar zoveel mogelijk soorten binnen het werkterrein van Birdclub Katwijk.

Bekende vogelplekken zoals de Puinhoop, Savoy, trektekpost zuidduinen, de binnen- en buitenwatering en Lentevreugd zullen worden bezet en/of bezocht. En hierdoor wordt dan hopelijk ook het Katwijkse dagrecord verbroken (145 soorten). En proberen de vogelaars tezamen hierdoor ook aandacht te vragen, en geld in te zamelen, voor de Zomertortel. Ook in Katwijk is deze prachtige vogel als broedvogel helaas verdwenen.

Samenstelling team:


Doel: €100,00
€115,00 opgehaald
115.00% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

Het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Casa di Gio's

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief