Paulien Valk met een kunstworkshop aanwezig!

Workshop van Paulien Valk

De Texelse beelden kunstenaar Paulien Valk is in 1998 afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunst te Amsterdam. Ze heeft jaren lesgegeven op verschillende middelbare scholen en geeft ook al jaren cursussen en workshops aan volwassenen en kinderen. Tijdens het Wadden Vogelfestival geeft ze een aanloopworkshop (als mensen zin hebben kunnen ze aan de slag), onder de titel: Maak je eigen zwart/wit vogel. De techniek die hierbij gebruikt wordt, is  sjablonen snijden  en duurt ongeveer een half uur/3 kwartier. Kosten: Kosten een vrijwillige bijdrage voor het goede doel van het Wadden Vogelfestival, de kustbroeders:

Ook verkoopt zij eigen werk, onder de noemer: vogels in grafische technieken. En van deze opbrengst gaat 10% ook naar de kustbroeders.
Vogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

In het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief