• Home
  • Deelnemers Texel Big Day 2023

Deelnemers Texel Big Day 2023

De Hopsters

Anco Euser, Sieb Gutker de Geus en Christophe Reijman zamelen dit jaar zo veel mogelijk geld in voor de Grote Stern en natuurlijk, de soort van het eiland Texel, de Scholekster!

Doel: €1000
€0,00 opgehaald
0.00% behaald

Sovon team

In 2023 zal Sovon (het kenniscentrum voor verspreiding en trends van in het wild levende vogels in Nederland) ook meedoen aan de Texel Big Day met een team. Sovon bestaat dit jaar 50 jaar en viert dit groots. Ook is het voor Sovon in 2023 ook het Jaar van de Scholekster. Logisch dus, dat ook Sovon meedoet om geld op te halen voor het goede doel van 2023. Maar hoeveel soorten zullen de deelnemers van het Sovon-team zien? Meer informatie over dit team en de mogelijkheid om te doneren volgt op een later moment.

Team Tureluurs

in 2023 doet Team Tureluurs ook weer mee! Ondertussen een vertrouwd team in de jaarlijkse Texel Big Day strijd! Aanvoerder Bram Laan, een doorgewinterde jonge vogelaar, is met zijn team alweer druk bezig met de voorbereidingen. Zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede vogeldoel van 2023! Go Tureluurs!

Doel: €2000
€774,00 opgehaald
38.70% behaaldVogelinformatiecentrum

Vogelinformatiecentrum

In het Vogelinformatiecentrum is de optiek specialist van Nederland en je vindt er alles wat met het kijken naar vogels te maken heeft. We zijn het gehele jaar open van maandag t/m zaterdag van 10-18 uur.

Nationaal Park Duinen van Texel

Nationaal Park Duinen van Texel

Deze parel van de Nederlandse natuur bestaat uit het westelijk deel van Texel. Nergens tref je zoveel verschillende vogelsoorten aan als in dit Nationaal Park. Overal kun je wandelen en fietsen.

Partners

  • Nationaal Park Duinen van Texel
  • Vogelinformatiecentrum
  • Natuurmonumenten
  • Vogelbescherming Nederland
  • VVV Texel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief